Looped Slider


 photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png photo ABOUTMEblueTAB_zps0b97924b.png photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png photo DUOphotographyblueTAB_zps9be640fe.png photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png

13.1.15

Novogodišnji photo boot

Jeste li pokušali napraviti neki svoj photo boot? Možda je povod mogao biti nečiji rođendan? Ili ste obilježavali neki praznik...

Photo boot nije problem napraviti. Sve što vam treba je zanimljiva pozadina i po mogućnosti neki dodaci. Iako smo mi već u nekoliko navrata iskoritili ono što imamo u stanu za razne pozadine, doček nove godine je bio odličan povod i motiv da ubacimo i neke dodatke.Nije ih bio problem napraviti. Ja sam inspiraciju pronašla ovdje.

Ako imate printer u boji možete sebi olakšati i samo odprintati ono što vam se sviđa, ali ja nisam bila sigurna koliko je će papir biti stabilan, pa sam upotrijebila kutije od pahuljica (karton je taman dovoljno tanak da se može fino izrezati, ali je i dovoljno čvrst da stoji kako treba). 


Znači na unutrašnjoj strani kartona, nacrtate ono što vam se sviđa: naočale, brkove, nos, leptir mašnu... najbolje od svega što ništa ne mora biti savršeno. Što luđe to bolje :) Izrežete ono što ste nacrtali i zalijepite štapić za ražnjiće sa strane. I to je to...Naši jesu bili u novodišnjem folu, ali dosta njih se može iskoristiti za bilo koju priliku.A ovaj backdrop smo kasnije iskoristili za jos jednu brzinsku foto sesiju da uslikamo male Mraziće :)

Nova godina je već odavno tu, ali nije loše podsjetiti se pazničnog raspoloženja ;)


6 comments:

 1. Super je ispalo ! Ja kako sam počela dečije novogodišnje fotke ću napraviti krajem januara :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bolje ikad, nego nikad :) a dok god ima snijega i zime, moze se iskoristiti novogodisnje raspolozenje ;)

   Delete
 2. Sjajno! Super su vam fotkice! Posebno ove zadnje sa malim Mrazićima! ;)

  ReplyDelete
 3. Ja sam nesto slicno imala na svom vencanju i slike sa gostima su bile zivlje, drugacije nego na ostalim slicnim skupovima.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovo se moze super iskoristiti na vjencanjima ili npr na djecijim rodjendanima, dodatna zabava :)

   Delete