Looped Slider


 photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo ABOUTMEblueTAB_zps0b97924b.png  photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo DUOphotographyblueTAB_zps9be640fe.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png

1.10.14

Čudesne šišarike

Već sam pripremila post o jednoj super aktivnosti za dječicu, ali ovaj fol sa šišarikama se nama toliko svidio da ipak moram prvo ovo podjeliti :-) nije toliko zahtjevan i ne oduzima previše vremena, ali je super.

Trebat će vam šišarika ili više njih i nekoliko cvjetića, te nešto vode - kao da vam aludiram da trebate otići na izlet ;-)
Sad, sve što trebate uraditi je staviti cvjetiće u šišariku, malo je poprskati vodom (mi smo se zeznuli pa samo cijelu sisariku stavili u vodu, naravno cvjetici su nam poispadali :D ) and watch the magic happens. 
Za pola sata ce se šišarika zatvoriti i čuvati cvjetiće koji će čak i duže ostati svježi zbog vode unutar šišarike. 
Jeste li znali za ovaj fol? Mi nismo. Jedna teta nam je rekla da ovo probamo kada nas je vidjela da skupljamo šišarike. Čak smo mislili da nas je prevarila. Ali nije, i drago nam je što nas je savjetovala :-) 

4 comments:

  1. Odlicno. Moramo isprobati :)

    ReplyDelete
  2. Pa ovo je sjajno! Probat cemo vec danas, i mi smo skupljali sisarke! Hvala na ideji! :)♡

    ReplyDelete
  3. Fenomenalno,da li je bitno da šišarka bude sveža :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da nema veze kakva je šišarika. Mi smo ovo ponovili sa istim šišarikama, čini mi se mjesec dana nakon što smo ih donijeli kući, i opet se sve ponovilo :)

      Delete