Looped Slider


 photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo ABOUTMEblueTAB_zps0b97924b.png  photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo DUOphotographyblueTAB_zps9be640fe.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png

5.3.14

Challenge day

Obzirom da sam 'izazov' napisala na bosankom jeziku, onda ću tako nastaviti i sa opisom realizacije :)

Imala sam ideju da Dan državnosti proslavimo u parku, sa nekoliko bliskih prijatelja i da zovemo sve slučajne prolaznike da nam se pridruže. Već sam pripremila žute i plave balone, krede za crtanje zastava, kreone za crtanje po licu... čak su svi potvrdili da će doći i da će pozvati još raje, ali nažalost plan nam je propao :'( naime, dan prije, i na sam praznik, je vrijeme bilo skroz loše, tako da od odlaska u park nije bilo ništa.

Ipak, mi smo kod kuće iskoristili skoro sve što smo pripremili. Evo par sličica

Prvo smo napuhali balone: 
Onda smo napravili zastavu:

I još smo crtali zvjezdice po licu:

Kasnije smo uspjeli i prošetati, pa smo brojali zastave. 

Uglavnom, drago mi je što smo uspjeli odgovoriti na ovaj zadatak. DuoBro sada pokazuje našu zastavu gdje god je ugleda :)

Ok, back to English :)

Here is the challenge for the next week (this is an easy one again): compliment someone. 

Whenever you see someone wearing a nice outfit or jewelry, or is just nice to you, give her/him a compliment. This always brings a smile to their face and gives you a nice feeling. It's a little thing, but can really light up someone's day when they are feeling down.
(source for the idea: http://www.randomactsofkindness.org/)

No comments:

Post a Comment