Looped Slider


 photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo ABOUTMEblueTAB_zps0b97924b.png  photo HOMEblueTAB_zps98062eb8.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png  photo DUOphotographyblueTAB_zps9be640fe.png  photo CONTACTblueTAB_zps8307af48.png

15.5.15

Još jedan rođendanski post

I tako je moje starije dijete napunilo 5 godina! 

Ali zaista ne razumijem kako 5?!? Možda ne juče, ali prekjuče smo ga donijeli iz porodilišta!!! Ko djeci dozvoljava da tako brzo rastu? 

Obzirom da smo totalno upali u fol LEGO kockica (onih malih, jer smo sada dovoljno veliki da se igramo s njima), cijela proslava je bila na LEGO temu. Neke od ideja koje sam iskoristila možete pogledati na mom Pinterest profilu na ovom 'borad-u'.

Ono što želim podijeliti s vama je mala tradicija koju smo započeli za prošli rođendan. Naime, sastavila sam 24 pitanja na koja duoBRO odgovara. Ja ga snimim, a onda te odgovore zabilježim u sljedećoj formi:




Mislim da nije loša ideja na ovaj način pratiti kako i šta mu je u tom trenutku zanimljivo, i kako se ta interesovanja mjenjaju kroz godine (neka se siguno neće promjeniti :) )

Uglavnom nadam se da vam se ideja sviđa i da ćete je probati iskorititi, može i sa nekim drugim pitanjima ;)

5 comments:

  1. Divna ideja,i ja se ooodavno spremam ali nikako da to uradim.Bilo je da hoću za Novu godinu,pa nisam ali sad za rodjendan(koji je za nedelju dana) moram obavezno.I imam spisak pitanja i sve samo eto to čeka kao da je nešto komplikovano.Lepa tradicija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iskreno, iako sam planirala jos prije rodjendana da ovo 'odradimo', oba puta je to bilo nekoliko dana poslije rodjendana, jer sve cekam neki poseban trenutak :) a u biti treba 5 minuta, i zavrsili :) savijet, cim se mama ili tata sjete, odmah 'hvatat' djecu i ispitivati ih :D

      Delete
    2. Napravila :-D U stvari sam uradila mix vašeg intervjua i sa Mame ne rade na repeat(sad videla datum na blogu,ideja postoji još od leta 2011-te,ajoj) plus sam dodala još par pitanja.Bitno da sam konacno to pripremila :-)
      Planiram da je nahvatam na rodjendansko jutro do je još u pidžami

      Delete
  2. Sjajna ideja! Sjaj-na!
    Ja sam odlučila da svake godine pišem pismo, pa ću mu ih sva zajedno predati kad bude imao ne znam ni sama koliko već godina, nisam još odlučila za koji rođendan. Ali ovo je super super, mogla bih pridodati našoj maloj tradiciji.

    ReplyDelete
  3. Anonymous17.6.15

    COOL! Od sad i ja radim ovo!

    ReplyDelete